Week van de Homeopathie 2017 “Homeopathie voor ouderen”

Van 10 tot en met 16 april 2017 wordt wereldwijd de Week van de Homeopathie georganiseerd ter ere van de geboortedag van Samuel Hahnemann, de grondlegger van de homeopathie. Dit jaar is het thema ‘Gezond oud worden met Homeopathie”.

De levensverwachting in West-Europa is hoger dan ooit tevoren. Hoe langer mensen leven, hoe vaker chronische ziekten voor komen. Een homeopatische behandeling kan bijdragen aan de kwaliteit van leven, wie wil dat nu niet?

HOMEOPATHIE VOOR OUDEREN
Homeopathie werkt bij iedereen en kent geen leeftijdsgrens. Wereldwijd voorkomende chronische ziektes, zoals suikerziekte, reumatische klachten, longproblemen, hart- en vaatziektes, komen in alle leeftijdscategorieën voor, maar ze treffen met name ouderen. Vooral bij patiënten met een chronische aandoening spelen de zorgen over langdurig medicijngebruik een rol. Vaak ondervinden patiënten hinder van de bijwerkingen van medicatie.

Wereld Homeopathie Week 2017
Gedurende de Wereld Homeopathie Week, met als thema “Homeopathie voor ouderen”, informeren homeopaten u over
de effectiviteit, de snelheid en de veilige wijze waarop een homeopaat ouderen kan helpen om zo lang mogelijk gezond blijven.

Homeopathische geneesmiddelen zijn mild, veilig en onschadelijk voor lever en nieren.