Mijn achtergrond

Mijn naam is Marjolijne Schipper en ik wil je hier iets meer over mijn achtergrond vertellen.

Van 2003 tot 2009 heb ik de 6-jarige opleiding tot Klassiek Homeopaat gevolgd in Amersfoort aan de school voor homeopathie. In juni 2009 ben ik afgestudeerd.

Marjolijne Schipper

In 1991 heb ik een opleiding afgerond aan de Agrarische Hogeschool in Utrecht studierichting tuinbouw. In totaal heb ik 12 jaar in de tuinbouw gewerkt, als selecteur en veredelaar voor zomerbloemen en potplanten, en als productmanager in de zomerbloemen.

In 1999 ben ik begonnen met een website over voedselallergie en met name koemelkallergie bij kinderen, omdat onze twee dochters beide een koemelkallergie hadden en ik veel informatie verzameld had die ik wilde delen met andere ouders.

Na de geboorte van onze tweeling, twee jongens, wilde ik het roer totaal omgooien en eindelijk mijn hart volgen.Uiteindelijk is dit Klassieke Homeopathie geworden. Het is een compleet andere manier van genezen dan in de reguliere geneeskunde gebruikelijk is. In de Klassieke Homeopathie wordt het immuunsysteem geactiveerd, zodat je eigen lichaam weer in balans komt en door je zelfgenezende vermogen de klachten oplossen. Dit alles door goede gesprekken en een juist homeopathisch geneesmiddel, wat van natuurlijke grondstoffen gemaakt is. Ik wist niet dat homeopathie zo krachtig kon zijn.
Ik hoop dat ik veel mensen met de homeopathie in aanraking mag brengen en dat ze zelf de krachtige werking ervan mogen ervaren.

Verdieping in de homeopathie
De afgelopen jaren heb ik bijscholing gevolgd over de volgende medische onderwerpen: menstruatieklachten, zwangerschap, bevalling en kraambed, klachten bij baby’s en kleine kinderen, kinderziektes, gedrags- en leerproblemen, autisme, darmklachten, huidziekten, gynaecologie/urologie, luchtwegen, allergie, overgangsklachten, kanker, ouderen en palliatieve zorg.

Ook heb ik mij gespecialiseerd in CEASE-Therapie of Detox Therapie en in de Ziekteklassificatie.