CEASE therapie

CEASE-Therapie of Homeopathic Detox Therapie

Volgens Tinus Smits bestaat de behandeling uit het stap voor stap ontstoren van de belangrijkste stressmomenten uit het verleden zoals vaccins, medicatie, intoxicaties en/of ziektes, die mogelijk hebben geleid tot het ontstaan van het ziektebeeld.
Om het herstel van de hersenen en het immuunsysteem te bevorderen worden orthomoleculaire voedingssupplementen zoals Omega-3 vetzuren (hersenen), Vitamine C complex (immuunsysteem) en/of zink (binding zware metalen) voorgeschreven.
Bijzondere aspecten van het autistisch gedrag of andere aanwezige symptomen, die niet direct verbonden zijn met toxische stoffen, kunnen worden behandeld met klassieke homeopathie of Inspiring Homeopathy.
Bron: Tinus Smits; www.cease-therapie.nl

Meer informatie over deze behandeling kunt u verkrijgen via mijn praktijk.


Aanbevolen boeken

tinus smits

AUTISME de wanhoop voorbij
CEASE Therapie
Homeopathie biedt de oplossing
Tinus smits

In dit baanbrekende boek onthult Dr. Tinus Smits zijn stap-voor-stap methode, die hij bij meer dan 300 kinderen met Autisme heeft toegepast. In veel gevallen hebben de ouders hun kind 100% genezen verklaard; in anderen gevallen is het genezingsproces in volle gang en is er sprake van significante verbeteringen. Zijn therapie is hoofdzakelijk gebaseerd op Isotherapie, een vorm van homeopathie die het mogelijk maakt om de oorzaken van autisme bij kinderen op te sporen en te verwijderen.

ISBN: 9789076189376


Meer informatie over Tinus Smits

Tinus Smits heeft zich meer dan 30 jaar in de homeopathie verdiept. Eerst als lekenhomeopaat en vervolgens als homeopathisch arts heeft hij een ruime ervaring opgedaan.

www.tinussmits.nl


Internationale CEASE therapie website

www.cease-therapie.nl

Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken
De NVKP is een vereniging van ouders en behandelaars, en wil voorzien in goede, objectieve, wetenschappelijk onderbouwde informatie over vaccinaties.

www.nvkp.nl